Micro-appartementen in Amsterdam

 

De toenemende populariteit van het wonen in de stad en de veranderende mentaliteit ten aanzien van duurzaamheid, bezit en lifestyle openen de deur voor een nieuwe stedelijke woontypologie: XS Deluxe

Een compact, luxe appartement, in combinatie met het delen van voorzieningen in het gebouw zelf, zoals bijvoorbeeld een wasserette, bergruimte, werkplekken en misschien wel een rooftop jacuzzi. De aanwezigheid van deze voorzieningen en het flexibele interieur en het slimme ruimtegebruik van het appartement zelf, maken XS Deluxe tot een prettig appartementengebouw om in te leven midden in de stad!

Een compact, luxe appartement in het centrum van Amsterdam misschien iets voor jou? Schrijf je nu in en wij houden je op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen rondom XS Deluxe.

Locaties waar Synchroon het XS Deluxe appartement wil realiseren in Amsterdam zijn:

Weet jij een leuke plek in de stad waar een XS Deluxe appartementengebouw ontwikkeld kan worden? Laat het ons weten! Dan gaan wij uitzoeken of het mogelijk is om XS Deluxe appartementen op die locatie te realiseren. Ook tonen we deze voorkeurslocatie op deze website zodat anderen eveneens aan kunnen geven dat ze een XS Deluxe appartement op deze locatie willen!

logo-amsterdam-xsdeluxe-houthaven-amsterdam

Heb je de nieuwe website van XS Deluxe Houthaven al gezien ?

Klik hier om naar de website te gaan!


Hostnamewww.xsdeluxe.homedna.nl
Servertijd17-02-2019 05:42:43
Uptimeup 1333 days, 10:12,
Load0.00, 0.00, 0.00
Deze server is eigendom van Provalue B.V.